SRCHA

Swedish Reined Cow Horse Association

2021-09-30

Vi hade hoppas på att vi skulle gå ut med att nu är publik välkomna till Peo Ejderhall Memorial, men istället blir vi tvungna att säga att tävlingen är inställd p g a för få anmälda.

Men med detta så försöker SQHA axla med att utöka sin tävling med Allbreed klasser på lördagen för dom som vill kunna tävla ändå.

Hoppas det blir nya tag under nästa år då planen ligger för att både Cow Town Challenge och Peo Ejderhall Memorial blir av.

Vi ses på banan 2022​!


Från kassören:

Ni som betalt in startavgifter för Peo Ejderhall Memorial skicka ett mail till [email protected] med kontonummer för återbetalning.

Propp, Showbill och länk för din anmälan - publicerade 2021-08-22

Showbill - SRCHA Peo Ejderhall Memorial

Propp - SRCHA Peo Ejderhall Memorial - rev. 2021-09-06 domare för TP och RS, rev. 2021-09-12 kontaktuppg. Show Manager

Länk till anmälan - SRCHA - öppnar 2021-08-22 - anmälan sker online via Google formulär

Under fredagen den 8 oktober kommer SQHA att hålla ko-klasserna för Swedish Quarter Horse Associations Championships 2021 med AQHA och Allbreeds-klasser samt SQHA Future Program Championship. För mer information, propp och anmälan till SQHA Championships 8 oktober hänvisar vi till www.sqha.se Du hittar allt från SQHA under fliken "Tävlingar".

Sista dag för anmälan och betalning är 27/9. 

Anmälan sker online via Google formulär, tryck på knappen här ovan. 

Betalning sker till SRCHA-s BG: 5483-8750 eller SWISH: 123 457 1121

Anmälan är bindande. Om anmälan inte är inskickad senast den 27/9 och/eller din betalning inte är gjord senast den 27/9 tillkommer avgift för efteranmälan.

Glöm inte - att samtidigt som anmälan även skicka in hästens registreringsbevis, medlemskort för ryttare och ägare och boskapslicens för ryttare till Showsekreterare Yvonne Pettersson Lundgren enligt information i proppen. Du kan inte göra din startanmälan i sekretariatet innan alla papper är inlämnade.   

Glöm inte - att ta med hästpass och vaccinationskort till veterinärbesiktningen.