SRCHA

Swedish Reined Cow Horse Association

Sponsorhingstar 2021

Hingstägare se hit - Vill du vara en del i vårt program 2021? 

Vi har under 4 års tid haft programmet igång, en otrolig stöttning för vår förening och som har kunnat bidra till föreningens utveckling samt gjort mycket för våra medlemmar. Det har redan kommit in anmälan på hingstar som vill vara med i år.

Gentemot dig som sponsorhingstägare marknadsför vi hingstarna på Facebook, hemsidan samt ute på tävlingar med SRCHA klasser. Vill du anmäla din hingst till programmet eller har frågor om det? Kontakta Fredrika Ek via [email protected], 0702 - 412098.

Går du i betäckningstankar? Vi har ett kanonerbjudande inför säsongen 2021!

Alla språng säljs med rabatt på ordinarie pris. Ordinarie rabatt är 10 %. Det finns ett språng per hingst. Köparen behöver inte vara medlem i SRCHA.

För att boka språng på någon av de anslutna hingstarna kontakta:

Fredrika Ek via [email protected], 0702 - 412098.

Betalning av språng sker till SRCHA BG 5483-8750.

20 % vid bokning och resterande 80 % vid konstaterad dräktighet eller senast 30 dagar efter betäckning. I övrigt gäller hingstägarens ordinarie villkor.

Nu har VI TILLSAMMANS en stor möjlighet att gemensamt bidra till något som kan bli fantastiskt. Med tack till anslutna hingstägare och deras intresse för SRCHA kan vi sälja språng på sponsorhingstar under säsongen. Kom i håg att HELA språngavgiften tillfaller föreningen! Styrelsens beslut är att pengarna som kommer in går till att subventionera del av tävlingskostnad för start i SRCHA klasser och vi kommer även att tänka på något som kan vara fördel för icke tävlande medlemmar. Ju mer engagerade vi alla är, desto mer kan vi få tillbaka!